Harbor51: Een innovatief succes van Hittra

19 oktober 2023 | Jonathan | Ventures

Bij Hittra hebben we de eer om meerdere bedrijven, ook wel ventures genoemd, te ondersteunen en te zien groeien. Een van onze meest opvallende ventures is Harbor51, een ware digitale revolutie in de wereld van groothandel. In dit artikel nemen we je mee in de wereld van Harbor51 en onthullen we waarom het een lichtend voorbeeld is van innovatie en groei.

Over Harbor51

Het platform

Harbor51 is de online thuishaven voor groothandels die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen efficiëntie en effectiviteit.

Dit innovatieve platform stelt groothandels in staat om hun volledige voorraad digitaal te beheren en producten te verkopen via diverse kanalen.

Het biedt geavanceerde tools om taken zoals voorraadupdates, prijswijzigingen en magazijnadministratie te automatiseren, waardoor kostbare tijd vrijkomt voor de kernactiviteiten van groothandels.

De doelgroep

Harbor51 is ontworpen voor groothandels van verschillende omvang, van kleine ondernemingen tot grote spelers in de markt.

Het platform is schaalbaar en flexibel en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke groothandel.

Of je nu begint met de online verkoop of je bestaande processen wilt stroomlijnen, Harbor51 biedt de oplossing.

Het ontstaan

De oorsprong van Harbor51 ligt in de wens om groothandels te helpen de voordelen van digitalisering volledig te benutten.

Het team achter Harbor51 begreep dat handmatige processen tijdrovend en foutgevoelig waren, en dat groothandels behoefte hadden aan een efficiëntere manier om hun bedrijf te runnen.

Zo werd Harbor51 geboren, met een duidelijke missie om groothandels te ondersteunen bij hun digitaliseringstraject.

Ga naar de website

De samenwerking

Een van de geheimen achter het succes is de nauwe samenwerking met moederbedrijf Hittra. Een waardevolle partner, waarbij expertise en ondersteuning worden geboden op verschillende gebieden:

Hittra biedt financiële ondersteuning om de groei en ontwikkeling van Harbor51 te stimuleren.
Het marketingteam van Hittra ondersteunt Harbor51 bij het bereiken van een breder publiek en het versterken van het merk.
Technische knowhow wordt geleverd om Harbor51 voortdurend te verbeteren en te innoveren.
Hittra draagt bij aan het aantrekken en behouden van getalenteerde professionals om Harbor51 te laten groeien.
Hittra zorgt voor de juiste infrastructuur en faciliteiten om de activiteiten van Harbor51 mogelijk te maken.
image-side

Waarom deze samenwerking?

Harbor51 weerspiegelt perfect de missie van Hittra: waarde toevoegen en nieuwe ondernemingen creëren. Het is een toonbeeld van innovatie en ondernemerschap, gericht op het helpen van groothandels te gedijen in het digitale tijdperk. Harbor51 en Hittra werken hand in hand om een digitale revolutie te ontketenen in de wereld van groothandel, en we zijn trots op de successen die we samen bereiken.

Kortom, Harbor51 is het levende bewijs van wat er kan gebeuren wanneer innovatie, ondersteuning en ondernemerschap samenkomen. Samen zetten we stappen naar een toekomst waar groothandels efficiënt, effectief en succesvol kunnen opereren in de digitale wereld. Welkom bij Harbor51, de digitale toekomst van groothandel, ondersteund door Hittra.

Ga naar de website

Digitale voorraad op één plek, klaar om de verkoop een boost te geven

Harbor51 helpt groothandels digitaliseren en automatisch te verkopen op verschillende kanalen (zonder handmatige voorraad updates, prijswijzigingen en magazijn administratie)… zodat er meer tijd besteed kan worden aan de handel!

image-side

Ben jij klaar voor een avontuur?

Zin in een avontuur in een gedurfde startup, waarbij jouw visie en daadkracht de koers bepalen? Dan is de functie van Directeur bij Harbor51 in Drunen op jouw lijf geschreven! Als Directeur krijg je de kans om een startup te sturen en tilt jouw ondernemerschap en leiderschap naar nieuwe hoogten. Ook bieden we jou een veelzijdige rol en het volledige Hittra team staat achter je. Benieuwd naar meer?

Bekijk vacature

Ook interessant

Met Hittra bouwen we bedrijven: InputDriven
14 februari 2024 | Nick | Ventures

Met Hittra bouwen we bedrijven: InputDriven

Lees meer
De kracht van merkimplementatie
19 oktober 2023 | Nick | Algemeen

De kracht van merkimplementatie

Lees meer
MPO Ventures heet vanaf nu Hittra
12 september 2023 | Jonathan | Algemeen

MPO Ventures heet vanaf nu Hittra

Lees meer