Wie zijn wij?

Welkom bij Hittra, een gepassioneerd team dat waarde toevoegt door nieuwe ondernemingen te realiseren en te begeleiden. Ontdek hoe wij samen ondernemen en bruggen bouwen naar succes.

image-side

Wij zijn Hittra.

Ons doel is waarde toe te voegen en innovaties te creëren. Dit bereiken we onder andere door de oprichting en ontwikkeling van nieuwe bedrijven. Met onze expertise en ervaring in het ondernemerschap helpen we ideeën succesvol naar de markt te brengen. We zijn persoonlijk betrokken en voelen ons medeverantwoordelijk. Samen ondernemen is ons streven.

Kom naar ons toe als je je ondernemersdroom wilt verwezenlijken en tot een succes wilt maken. Door het uit handen nemen van alle bijkomende taken, creëren we ruimte voor ondernemerschap en tijd om te groeien.

We geloven sterk in de digitale mogelijkheden van vandaag. Slimme automatisering helpt ons tijd vrij te maken. Voor de plezierige en werkelijk zinvolle aspecten van het leven. Daar besteden we graag onze tijd en energie aan, evenals aan het overbruggen van de kloof tussen ondernemen en automatisering.

Onze inspiratie

Het Scandinavische landschap inspireert ons enorm. Dit noordelijke gedeelte van Europa bezit een adembenemende natuur, waarin bossen, meren, bergen en panoramische uitzichten elkaar afwisselen.

De mensen nemen er nog steeds de tijd en leiden een gebalanceerd leven. In zo’n omgeving vind je zowel ruimte als rust, twee essentiële ingrediënten voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën en het ontdekken van mogelijkheden.

Hittra streeft ernaar om een omgeving te creëren waarin ondernemen mogelijk is. Wij besteden de nodige tijd aan het bevorderen van duurzame creativiteit en groei, en bieden ondersteuning op alle facetten van het ondernemerschap.

Onze kernwaarden

Founding Team

Hittra is ontstaan in 2018 en opgericht door Arno Klerks en Jonathan Schlüter. Beide al vele jaren ondernemer en altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

De droom was om een omgeving creëren waarin alle ruimte was om nieuwe initiatieven te starten en tevens de bestaande ondernemingen voordeel te laten behalen van deze synergie.

Die droom is vandaag de dag werkelijkheid geworden en beide founders hebben hun rol gevonden binnen de organisatie.

Eerste partner

Arno Klerks

Managing Director

Samen met het team van Hittra creëren wij waarde voor de bedrijven binnen onze familie. We richten ons op duurzame groei en ondersteuning van de directeuren en voorzien in alle randvoorwaarden.

Tweede partner

Jonathan Schlüter

New Business Director

Dagelijks ben ik bezig met de vroege fase van de nieuwe initiatieven. Mijn werkzaamheden varieeren van het spreken met mogelijke co-founders, het uitvoeren van marktvalidaties tot productontwikkeling.

Onze tijdlijn

 • 2017

  Arno en Jonathan fuseren hun ondernemingen. MPO Ventures zag het levenslicht en vestigt zich in Drunen

 • 2019

  Er wordt hard gewerkt aan een interne structuur waarbij synergie behaalt kan worden door de bestaande bedrijven

 • 2021

  Er wordt een interne laag met managers / directeuren opgezet om de groei van de bedrijven te ondersteunen

 • 2022

  vanBernard en InputDriven zien het levenslicht en worden onderdeel van de family

 • 2023

  MPO Ventures heet vanaf nu Hittra, met deze rebranding zetten we de deur open voor nieuwe initiatieven en talent

Waarom Hittra?

Samen

Bij Hittra geloven we in samen. Samen kom je verder. Met een realistische blik willen we inspireren en een gids zijn.

Van onze ervaring en kennis van ondernemen hebben we een receptenboek gemaakt waarmee je sneller succesvol bent. Voor duurzame groei ben je samen verantwoordelijk.

Slim

We geloven in bedrijven die voor de toekomst zijn gebouwd en waar het prettig ondernemen is.

Weerbare en zelfredzame ondernemingen creëren, waar ook de volgende generatie profijt van heeft; dat vinden wij slim en duurzaam.

Ondernemen

Er zijn veel goede ideeën die een kans verdienen. We geloven dat als er alle ruimte is om te ondernemen, de kans op groei het grootst is.

Als alle randvoorwaarden zijn ingevuld, ontstaat er vrijheid om nieuwe kansen te zien en creëren.

Werk met ons
quote

Reviews

De samenwerking tussen Hittra en simpul heeft ons tot een hoger niveau gebracht. Samen sta je sterker dan alleen, dat merk ik dagelijks aan de manier van werken. Het professionele team werkt heel prettig samen.

Marnix Huberts

Directeur Simpul
Bezoek simpul

Het afgelopen jaar heb ik intensief en heel goed samengewerkt met Jonathan en Arno. Hetgeen wat het echt kenmerkt is hoe flexibel er wordt om gegaan met alle situaties die zich voordoen en alles kan gezegd en gedaan worden. Als er uitdagingen ontstaan trekken we er gezamenlijk aan om te komen tot het beste resultaat. Tegelijkertijd merk je de expertise op het gebied van software ontwikkeling en het gehele proces van het bouwen van een bedrijf en het bouwen van een product, wat zorgt voor prachtige resultaten!

Jelle Verdorst

Directeur vanBERNARD
Bezoek vanBERNARD
image-side

Entrepreneurship is not only a mindset, but also a skillset.

Mitchell Kapor | Founder lotus software