Ben je klaar om op avontuur te gaan?

Ontdek ons boeiende avontuur en waarom jij met ons zou moeten samenwerken. Bij Hittra streven we ernaar waarde toe te voegen aan ondernemersdromen. Sluit je aan en groei met ons mee.

image-side

Ben jij gemaakt voor avontuur?

Bij Hittra zijn we op zoek naar gedreven en gepassioneerde ondernemers die samen met ons spannende avonturen willen aangaan.

Wij geloven dat de juiste match essentieel is voor succesvol ondernemen, en daarom zijn we op zoek naar mensen die dezelfde gedrevenheid en toewijding delen als wij.

Of je nu een ervaren ondernemer bent of net begint aan je ondernemersreis, als je vastbesloten bent om waarde toe te voegen en nieuwe dromen te verwezenlijken, dan zijn we op zoek naar jou.

Sluit je aan bij Hittra en ontdek waar ons gezamenlijke avontuur ons naartoe leidt.

Hier helpen we je mee.

Diensten

Onze financiële collega’s helpen je om samen tot een realistische budgetering te komen. Samen kijken we naar wat haalbaar is en geven we advies over de in te schatten posten.
Samen zorgen we er voor dat je cijfers up to date zijn, en deze bespreken we dan ook iedere maand opnieuw met elkaar. We kijken of je op schema ligt met je budget en geven tips en adviezen voor de komende maand.
Laat je administratieve taken aan Hittra over en creëer ruimte om te ondernemen en te groeien. Wij zorgen voor een vlekkeloze financiële administratie.
Wij zorgen ervoor dat je voldoet aan alle belastingwetten en -regels, samen met onze samenwerkingspartners voor loonadministratie en fiscaliteiten zodat jij daar niet naar hoeft om te kijken.
Samen met onze business analyst duiken we dieper in jouw financiële gegevens en onthult waardevolle inzichten die je helpen doordachte strategieën te ontwikkelen voor groei en succes.
Hittra versterkt je merkidentiteit. Wij begrijpen het belang van een sterk merk en werken aan het definiëren en versterken van jouw unieke identiteit. Samen bouwen we een merk dat opvalt en een blijvende indruk achterlaat.
Hittra levert doelgerichte reclamecampagnes. We creëren strategieën die jouw boodschap effectief overbrengen naar de juiste doelgroep, resulterend in meer zichtbaarheid en groei voor jouw bedrijf.
Bij Hittra optimaliseren we je online aanwezigheid met zoekmachine optimalisatie. We vergroten je zichtbaarheid en trekken meer bezoekers aan, wat leidt tot duurzame groei.
Hittra beheert en optimaliseert je social media-kanalen strategisch. We creëren betrokkenheid en bouwen een loyale online community op rondom jouw merk.
Bij Hittra excelleren we in boeiende contentcreatie. We vertellen verhalen en leveren relevante informatie die je doelgroep aantrekt en bindt. Betrek, inspireer en groei met Hittra’s creatieve content.
Hittra bouwt je online aanwezigheid met professionele webontwikkeling. We creëren websites die indruk maken en je merk online laten stralen. Met onze expertise vergroot je je digitale bereik en trek je bezoekers aan die blijven terugkomen.
Hittra levert maatwerksoftware om aan al je zakelijke behoeften te voldoen. We ontwikkelen software die naadloos aansluit op jouw processen, waardoor efficiëntie en productiviteit toenemen. Met onze oplossingen maak je het verschil.
Bij Hittra zorgen we voor de veiligheid en betrouwbaarheid van je bedrijfsnetwerk. Ons netwerkbeheer optimaliseert de prestaties en zorgt voor veilig dataverkeer, zodat je zorgeloos kunt werken en groeien.
Digitale veiligheid is cruciaal. Hittra beschermt je tegen online bedreigingen en waarborgt de integriteit van je gegevens. Met onze beveiligingsoplossingen kun je met vertrouwen zaken doen in de digitale wereld.
Hittra optimaliseert je bedrijfsprocessen met automatisering. We identificeren kansen voor efficiëntie en productiviteit, en implementeren oplossingen die je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Automatiseer en groei met Hittra.
Hittra trekt het juiste talent aan voor jouw bedrijf. Wij begrijpen het belang van de perfecte match en zorgen voor wervingsstrategieën die de beste kandidaten aantrekken en behouden.
Een soepele integratie is cruciaal. Bij Hittra zorgen we voor een vlotte onboarding van nieuwe medewerkers, zodat ze snel productief zijn en zich verbonden voelen met jouw bedrijf.
Vaardigheden zijn de sleutel tot succes. Hittra ontwikkelt trainingsprogramma’s die de vaardigheden van jouw team verbeteren en de groei van jouw bedrijf stimuleren.
Bij Hittra beheren we salarissen met expertise. Wij zorgen voor nauwkeurig en rechtvaardig salarisbeheer, waardoor medewerkers gemotiveerd blijven en bedrijfsdoelen worden behaald.
Het naleven van regelgeving is cruciaal. Hittra zorgt ervoor dat je voldoet aan alle wettelijke vereisten, waardoor risico’s worden geminimaliseerd en je bedrijf zorgeloos kan groeien.
Hittra maakt jouw werkruimte efficiënter. Wij ontwerpen indelingen die ruimte maximaliseren en workflows optimaliseren. Door slim gebruik van ruimte helpen we je kosten te besparen en productiviteit te verhogen.
Bij Hittra beheren en optimaliseren we voorzieningen, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten. Wij zorgen voor efficiënt facilitair beheer, waardoor je bedrijf soepel blijft draaien.
Hittra is jouw partner in onroerendgoedbeheer. Wij hebben de expertise om jouw vastgoedportfolio te beheren en te optimaliseren voor maximale waarde en rendement.
Milieubewustzijn is essentieel. Hittra bevordert milieuvriendelijk beleid en helpt je duurzame praktijken te implementeren. Samen dragen we bij aan een groenere toekomst.
Bij Hittra ontwerpen we inspirerende kantooromgevingen die de productiviteit stimuleren en het welzijn van medewerkers bevorderen. Onze inrichtingsoplossingen creëren een positieve werkomgeving voor succes en groei.

Waarom Hittra?

Samen

Bij Hittra geloven we in samen. Samen kom je verder. Met een realistische blik willen we inspireren en een wegwijzer zijn.

Van onze ervaring en kennis van ondernemen hebben we een receptenboek gemaakt waarmee je sneller succesvol bent. Voor duurzame groei ben je samen verantwoordelijk.

Slim

We geloven in bedrijven die voor de toekomst zijn gebouwd en waar het prettig ondernemen is.

Weerbare en zelfredzame ondernemingen creëren, waar ook de volgende generatie profijt van heeft; dat vinden wij slim en duurzaam.

Ondernemen

Er zijn veel goede ideeën die een kans verdienen. We geloven dat als er alle ruimte is om te ondernemen, de groei vanzelf komt.

Als alle randvoorwaarden zijn ingevuld, ontstaat er vrijheid om nieuwe kansen te zien en creëren.

Ok, let’s go!
image-side

De markt

Bij Hittra begrijpen we de kracht van nichemarkten, en we zijn gepassioneerd over het verkennen van kansen en het aangaan van uitdagingen die de markt biedt.

De markt vormt een cruciaal element in ons ondernemersavontuur, bestaande uit jou, ons en de dynamische wereld van mogelijkheden.

Wij geloven dat kennis en inzicht in de markt essentieel zijn om waarde toe te voegen en dromen te realiseren. Als jij als ondernemer op zoek bent naar een partner die de nuances van jouw nichemarkt begrijpt en samen met jou avontuurlijke wegen inslaat, dan ben je bij Hittra aan het juiste adres.

Samen veroveren we de markt en creëren we een betekenisvolle impact.

image-side

Ons avontuur naar succes

Bij Hittra geloven we in de kracht van samenwerking en ondernemerschap. Ons avontuur begint met jou – een gedreven en gepassioneerde ondernemer met een unieke visie. Samen met jou, als centrale spil, gaan we de uitdagingen en kansen van de markt tegemoet.

Onze rol bij Hittra is die van de betrouwbare gids en partner. We bieden inzicht, expertise en passie om jouw dromen te verwezenlijken. De markt is onze dynamische speeltuin, vol mogelijkheden en avontuurlijke wegen.

Sluit je aan bij Hittra en ervaar een avontuur waarin we samen bouwen aan succes, waarde toevoegen en een betekenisvolle impact creëren. Ontdek hoe ons gezamenlijke avontuur de sleutel is tot het bereiken van jouw ondernemersdoelen.

Ons avontuur

 • Het verbindings- punt

  Jij hebt contact met ons opgenomen, het beginpunt van ons avontuur samen.

 • De verkenning

  De Verkenningsfase – We gaan in gesprek om jouw ondernemersdroom te ontdekken en te begrijpen.

 • De strategie

  Samen stellen we een strategie op om jouw idee succesvol naar de markt te brengen.

 • De realisatie

  De Realisatie – We nemen alle randzaken uit handen en bieden jou de ruimte om te ondernemen en te groeien.

 • De groeispurt

  Met behulp van slimme automatisering en digitale mogelijkheden versnellen we jouw groei.

 • De succesvolle oversteek

  Samen bouwen we bruggen tussen ondernemen en automatiseren, en realiseren we jouw succes.

quote

Testimonial

We geloven in bedrijven die voor de toekomst zijn gebouwd en waar het prettig ondernemen is. Weerbare en zelfredzame ondernemingen creëren, waar ook de volgende generatie profijt van heeft; dat vinden wij slim en duurzaam.

Bjorn Thannhauser

Directeur Divtag
Bezoek Divtag
image-side

Entrepreneurship is not only a mindset, but also a skillset

Mitchell Kapor

Onze kernwaarden

Laten we op avontuur gaan!

Wij zijn Hittra. We willen waarde toevoegen en iets nieuws creëren. Dat doen we ondermeer door het realiseren en opzetten van nieuwe ondernemingen. Met onze kennis en ervaring van ondernemen helpen we om ideeën succesvol naar de markt te brengen. We zijn persoonlijk betrokken en voelen ons mede verantwoordelijk. Ondernemen doen we samen.

Bij ons moet je zijn als je je ondernemersdroom wilt realiseren én tot een succes wilt maken. Door alle randzaken uit handen te nemen, creëren we de ruimte om te ondernemen en de tijd om te groeien.

We geloven in de digitale mogelijkheden van nu. Slimme automatisering helpt om tijd over te houden voor de leuke en echt nuttige dingen van het leven. Daar besteden we graag onze tijd en energie aan. Net als aan het bouwen van bruggen tussen ondernemen en automatiseren.

Contact

"*Verplicht" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.