Welkom vanBERNARD

Groot nieuws! De Hittra family verwelkomt haar 6e lid! Lees verder om kennis te maken met ons nieuwste familie lid.

image-side

Geen toeval.

Het is geen toeval dat partijen elkaar hebben gevonden in deze nieuwe samenwerking. Olomeus heeft inmiddels haar sporen meer dan verdient in de mondzorg met succesvolle producten zoals Zorgsom en Misw. Divtag (onderdeel van Hittra) is al enkele jaren de vaste ontwikkel partner voor deze producten.

“We hebben inmiddels ervaring met de doelgroep en begrijpen waar deze gebruikers behoefte aan hebben.”

Aldus Jonathan Schlüter – een van de twee oprichters van Hittra en tevens in zijn rol als product owner voor andere producten van Olomeus. Ook de naam Jelle Verdorst is geen onbekende in de mondzorg. Reeds eerder wist hij succesvol een startup te ontwikkelen in deze markt.

image-side

Over vanBernard

Met de software van Van Bernard centraliseer je al je praktijkzaken en houdt je grip op alle processen in de praktijk. Als praktijkhouder dien je zoveel verschillende zaken te regelen en rekening te houden en tegelijkertijd is de dagelijkse praktijkvoering uitdagend genoeg met planning, klanttevredenheid, personeel etc etc. Met de software van vanBernard houdt je het overzicht en weet je welke benodigde acties er zijn. Daar stopt het alleen niet, net als een trouwe Sint Bernard hond staat vanBernard klaar om je te helpen om ervoor zorgen dat je met onze software uw praktijkvoering naar het volgende niveau tilt.

 

Bezoek website
image-side

Aanwezig op Dentalexpo

vanBERNARD zal als onderdeel van de volledige productsuite welke Olomeus ontwikkelt aanwezig zijn op de DentalExpo (stand B111). Geïnteresseerde zijn daar in de gelegenheid om de eerste beelden van de nieuwe applicatie te zien die momenteel nog volop in ontwikkeling is. We zijn benieuwd naar de eerste reacties van praktijkhouders en hun personeel zegt Jelle Verdorst. Deze feedback nemen we uiteraard mee in de verdere ontwikkelingen.

Meer informatie

Ook interessant

Met Hittra bouwen we bedrijven: InputDriven
14 februari 2024 | Nick | Ventures

Met Hittra bouwen we bedrijven: InputDriven

Lees meer
De kracht van merkimplementatie
19 oktober 2023 | Nick | Algemeen

De kracht van merkimplementatie

Lees meer
Harbor51: Een innovatief succes van Hittra
19 oktober 2023 | Jonathan | Ventures

Harbor51: Een innovatief succes van Hittra

Lees meer