MPO Ventures heet vanaf nu Hittra

12 september 2023 | Jonathan | Algemeen

5 jaar na de oprichting van MPO Ventures wilde we onze identiteit opnieuw uitvinden. We vertellen je graag hoe dit avontuur is verlopen!

Together we create

In de afgelopen 8 maanden hebben we hard gewerkt aan dit rebranding project. De aanleiding voor deze keuze kwam voort uit de reis die we aan het maken zijn met onze organisatie. We kregen regelmatig de vraag wat wij nu precies doen met MPO Ventures en intern was er een groot verlangen om dit verhaal goed naar buiten te kunnen brengen. We vertellen vaak vol enthousiasme over WAT we doen, maar vaak niet WAAROM we het doen. We besloten gezamenlijk dat het tijd werd voor een nieuwe inslag, een andere kijk op wie wij zijn en wat wij doen, en vooral waarom wij het doen. Met deze rebranding zetten wij de deur open voor zowel nieuw talent, als nieuwe samenwerkingspartners.

Met deze opdracht hebben we de hulp ingeroepen van een aantal specialisten die samen met ons deze nieuwe identiteit mogelijk hebben gemaakt. We willen daarom in het bijzonder ook de volgende mensen bedanken voor hun steun en support tijdens deze reis.

  • Ontwikkeling naam + logo : Iris van Zelderen – AnalogDigitaal
  • Brandstory : Hans Baakman – Sterkmerk
  • Foto’s en animaties : Sem Versluis
  • Coaching & ondersteuning : Jurgen, Michel en Reinard

Wij zijn Hittra.

Allereerst zul je jezelf wellicht afvragen, Hittra?!? Wat betekent dat precies. Samen met het team van Iris van Zelderen hebben we deze naam bedacht. Op basis van alle losse ideeen die we met het team van Hittra / MPO Ventures hadden kwamen we tot de gezamenlijke conclusie dat deze naam ons op het lijf geschreven is.

Hittra komt voor uit de woorden HIT en TRA, HIT staat voor de successen die we behalen met onze ondernemingen en TRA staat voor samen. HITTA betekent in het Zweeds “vinden”.

Samen successen vinden, dat is waar wij voor staan.

Ons Archetype

Nadat de naam en het logo was vastgesteld hebben wij onszelf de vraag gesteld wat voor persoonlijkheid is onze organisatie nu precies? Door het doen van de online quiz van Hans kwam al snel naar voren dat het archetype van schepper het meest van toepassing is op onze organisatie.

Als schepper willen we steeds weer iets nieuws, iets van waarde creëren. We willen samen duurzame ondernemingen ontwikkelen. Duurzaam omdat ze toekomstbestendig, zelfredzaam zijn, organisch groeien en slim zijn opgezet. Waar mensen hun talent kunnen ontwikkelen en kunnen groeien.

Secundair; De Onderzoeker en De Onschuldige

We zijn vindingrijk en altijd op zoek naar avontuur en vrijheid. Zie ons als een avonturier die nieuwe wegen en mogelijkheden onderzoekt. Als een gids die richting geeft.

We gaan uit van het positieve, zijn eerlijk, nuchter, oprecht en toegankelijk. We geloven dat we van de wereld een leukere plek kunnen maken. Door ruimte te geven en de balans op te zoeken.

Met deze kennis op zak konden we ons gaan richten op welk beeld hier nu precies bij past, samen met Sem Versluis creëerde we een beeld van de Hittraan, inderdaad creëerde want alle foto’s op deze website zijn gemaakt met kunstmatige intelligentie. Met de hedendaagse mogelijkheden is het ons gelukt om een beeld te geven van hoe een Hittraan er uit ziet, in welke omgeving hij zich bevind en konden we de juiste vibe creeren.

Hittraanen zijn avontuurlijke vrolijke mensen die samen met andere het onbekende pad bewandelen. Als een gids leiden zij het team naar de juiste bestemming. Tijdens de reis zullen ze in allerlei situaties terecht komen waar we ons gezamenlijk door heen loodsen. We vieren onze successen gezamenlijk, en hebben aandacht voor dat wat er om ons heen gebeurd. We zijn nieuwsgierig naar wat er komen gaat en zijn vastberaden om ons doel te halen.

Zie hieronder een aantal voorbeelden van Hittraanen, en ja er zitten ook een aantal echte collega’s tussen.

In al onze uitingen kunnen we gebruik maken van deze beelden, daarnaast hebben we tal van andere zaken die in de nieuwe huisstijl gegoten moesten worden. Wat dacht je van nieuwe visitiekaartjes, verjaardagskaarten, het bordje van de WiFi en zo zijn er nog wel tientallen zaken te benoemen.

Mocht je dus ergens op de socials iemand met een oranje jas tegen komen, dan is de kans groot dat je aan Hittra denkt.

We zijn heel blij met het eindresultaat van deze rebranding en hopen dat Hittra een merk gaat worden wat herkend wordt door deze identiteit. We kijken uit naar reactie van onze trouwe groep aan volgers en supporters!

Ook interessant

Met Hittra bouwen we bedrijven: InputDriven
14 februari 2024 | Nick | Ventures

Met Hittra bouwen we bedrijven: InputDriven

Lees meer
De kracht van merkimplementatie
19 oktober 2023 | Nick | Algemeen

De kracht van merkimplementatie

Lees meer
Harbor51: Een innovatief succes van Hittra
19 oktober 2023 | Jonathan | Ventures

Harbor51: Een innovatief succes van Hittra

Lees meer