Nieuwe directeur Motorparts-online.com

Wat 23 jaar geleden begon op een zolderkamer is uitgegroeid tot een platform waar jaarlijks 25.000 onderdelen wereldwijd worden verkocht. Onder leiding van Arno Klerks heeft Motorparts-online.com zich in de afgelopen jaren ontwikkelt tot een volwassen en stabiele onderneming.

image-side

Tijd voor verandering

Arno van Delft is inmiddels al 11 jaar werkzaam bij Motorparts-online.com. Een goed moment om daarbij stil te staan en de taken en verantwoordelijkheden van beide Arno’s te gaan veranderen.

Arno van Delft wordt de nieuwe directeur en eindverantwoordelijke van Motorparts-online.com, zodat Arno Klerks zich kan gaan richten op andere taken. De komende periode zal in het teken staan van deze transitie om alle taken en verantwoordelijkheden over te dragen en Arno van Delft op te leiden voor deze rol.

Aan de Thomas Edisonweg in Drunen hebben we naast Motorparts-online.com diverse andere ondernemingen. Het software-ontwikkelingsbedrijf Divtag, een e-commerce platform Harbor51, een calculatieprogramma voor Hoveniers genaamd simpul en een wagenpark beheer systeem. Arno Klerks gaat zich vanaf 2023 bezig houden met de aansturing van deze teams.

Bezoek Motorparts-online.com

Ook interessant

Met Hittra bouwen we bedrijven: InputDriven
14 februari 2024 | Nick | Ventures

Met Hittra bouwen we bedrijven: InputDriven

Lees meer
De kracht van merkimplementatie
19 oktober 2023 | Nick | Algemeen

De kracht van merkimplementatie

Lees meer
Harbor51: Een innovatief succes van Hittra
19 oktober 2023 | Jonathan | Ventures

Harbor51: Een innovatief succes van Hittra

Lees meer