VanBernard: Jouw Onmisbare Partner in Praktijkvoering

Deze nieuwe software biedt een oplossing voor de dagelijkse praktijkvoering. Ontdek hoe vanBernard je praktijk naar een hoger niveau tilt.

Het is geen toeval dat partijen elkaar hebben gevonden in deze nieuwe samenwerking. Olomeus heeft inmiddels haar sporen meer dan verdient in de mondzorg met succesvolle producten zoals Zorgsom en Misw. Divtag (onderdeel van Hittra) is al enkele jaren de vaste ontwikkel partner voor deze producten.

“We hebben inmiddels ervaring met de doelgroep en begrijpen waar deze gebruikers behoefte aan hebben.”

Aldus Jonathan Schlüter – een van de twee oprichters van Hittra en tevens in zijn rol als product owner voor andere producten van Olomeus. Ook de naam Jelle Verdorst is geen onbekende in de mondzorg. Reeds eerder wist hij succesvol een startup te ontwikkelen in deze markt.

Oprichters vanBernard

Over vanBernard

Centraliseer Je Praktijkzaken

De software helpt je al je praktijkzaken te centraliseren. Met één platform heb je toegang tot alle essentiële informatie. Dit maakt het makkelijk om overzicht te houden. Geen gedoe meer met losse systemen of papieren. Alles wat je nodig hebt, vind je in vanBernard. Dit zorgt voor rust en structuur in je praktijk.

Met vanBernard weet je altijd welke acties nodig zijn. De software geeft je inzicht in je planning en de status van je taken. Dit voorkomt miscommunicatie en dubbel werk. Praktijkhouders ervaren direct de voordelen van een centrale plek voor hun praktijkvoering.

Efficiëntie in Je Dagelijkse Praktijkvoering

De dagelijkse praktijkvoering kan uitdagend zijn. VanBernard helpt je om efficiënter te werken. De software ondersteunt je bij het plannen van afspraken en het beheren van klantinformatie. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten.

Een ander voordeel van vanBernard is de eenvoudige personeelsadministratie. Je hebt snel inzicht in de beschikbaarheid en taken van je medewerkers. Dit maakt het plannen van roosters een stuk eenvoudiger. Ook zorgt vanBernard ervoor dat je altijd up-to-date bent met de laatste ontwikkelingen en eisen in de mondzorg.

Innovatie en Toekomstbestendigheid

Het is meer dan een softwarepakket. Het is een partner die je helpt om toekomstbestendig te zijn. De software blijft zich ontwikkelen op basis van feedback van praktijkhouders en hun personeel. Hierdoor sluit vanBernard altijd aan op de behoeften van de gebruikers.

Dental Expo 2023

Tijdens de DentalExpo zal vanBernard gepresenteerd worden als onderdeel van de volledige productsuite van Olomeus. Dit biedt een unieke kans om de software in actie te zien. Bezoekers kunnen de nieuwste functies ontdekken en feedback geven. Dit helpt vanBernard om zich verder te verbeteren.

Dental expo 2022 vanBernard

Ook interessant

B2B SaaS Groeistrategieën: De Weg naar Succes voor Jouw Startup
8 juli 2024 | Hittra | Ventures

B2B SaaS Groeistrategieën: De Weg naar Succes voor Jouw Startup

In deze blogpost bespreken we effectieve strategieën om jouw B2B SaaS-startup te laten groeien.

Lees meer
Workation: De Sleutel tot Innovatie en Teambuilding bij Hittra
4 juli 2024 | Nick | Cultuur

Workation: De Sleutel tot Innovatie en Teambuilding bij Hittra

Lees meer
Hittra en Bax People Support lanceren platform voor noodopvang
11 juni 2024 | Hittra | Ventures

Hittra en Bax People Support lanceren platform voor noodopvang

Dit nieuwe platform is een doorbraak in de efficiëntie en het beheer van opvanglocaties in Nederland.

Lees meer